Hae mukaan

TAD Week 2024 ohjelmahaku on auki!

Tervetuloa mukaan järjestämään tämänvuotista Tampereen arkkitehtuuri- ja designviikkoa, joka järjestetään 27.9.–4.10.2024.

Etsimme yhteistyötahoja mukaan rakentamaan tapahtumaviikon ohjelmaa ja näyttelyitä. Tarjoamasi ohjelma tai näyttely voi liittyä esimerkiksi kaupunkikulttuuriin, muotoiluun, arkkitehtuuriin, muotiin, graafiseen suunnitteluun tai valokuvaukseen. Ohjelmanjärjestäjäksi sopivat muun muassa kaikki alan ammattilaiset, yhteisöt ja opiskelijat tai opiskelijaryhmät. TAD Weekin tapahtumia voidaan järjestää ympäri Tamperetta, mutta pääosin tapahtumat ja tapahtumaviikon näyttelyt sijoittuvat Finlaysonin historialliselle tehdasalueelle. Tarjoamme myös vuokrattavia tiloja Finlaysonilta ohjelmanjärjestäjien käyttöön.

Ohjelmahaku on avoinna 11.8.2024 saakka, mutta näyttelypaikat pyrimme jakamaan jo kesäkuun loppuun mennessä, jolloin osallistujille jää riittävästi aikaa näyttelyiden suunnitteluun. Tapahtumien ei tarvitse olla ilmoittautumishetkellä loppuun asti valmiita, mutta alustava suunnitelma sisällöstä on hyvä olla olemassa.

Ota meihin yhteyttä, jos kaipaat lisätietoja tai ideointiapua tapahtumaasi!
Näyttelyt: nayttelyt@tadweek.com
Muu ohjelma: tuotanto@tadweek.com