Hae mukaan

Tervetuloa mukaan rakentamaan ohjelmaa Tampereen arkkitehtuuri- ja designviikolle 30.9.–7.10.2022!

TAD Week tuo yhteen tuhansia ajankohtaisesta arkkitehtuurista, muotoilusta ja kaupunkikulttuurista kiinnostuneita ammattilaisia, opiskelijoita ja harrastajia. Avoin ohjelmahaku on avoinna 10.8.2022 saakka.

Ilmoittamasi ohjelma voi liittyä laajasti kaupunkikulttuuriin ja muotoiluun, kuten tuote- tai palvelumuotoiluun, arkkitehtuuriin, muotiin, graafiseen suunnitteluun tai valokuvaukseen. Järjestä näyttely, muotinäytös, avoimien ovien päivä, malliston lanseeraus tai projektin esittely. Tänä vuonna tapahtumaviikon teemana on Elämänkaari. Tapahtuman voi luoda tämän teeman ympärille, tai sen avulla tapahtumaan voi tuoda uusia näkökulmia.

Ohjelman tulee sijoittua ainakin osittain tapahtumaviikolle 30.9.-7.10.2022. Mukaan valitut ohjelmat ovat osa Tampereen arkkitehtuuri- ja designviikon virallista ohjelmaa ja saavat näkyvyyttä tapahtumaviikon markkinoinnissa.

Ohjelmaa voi järjestää missä tahansa Tampereella tai Tampereen lähikunnissa. Voimme myös tarjota tiloja vuokralle Finlaysonin tapahtumatiloista.

Tällä lomakkeella voit ilmoittautua myös TAD Weekillä järjestettävään luovien alojen toimistoille ja studioille suunnattuun Open Studios -päivään (ti 4.10.2022 klo 10–17) ja koko tapahtumaviikon kestävään Open House -tapahtumaan, jossa vieraillaan ympäri Tampereen ja Tampereen lähiseutujen arkkitehtonisesti mielenkiintoisia sekä arvokkaita kohteita. Voit siis ilmoittaa oman toimistosi mukaan Open Studios -päivään tai kiinnostavan rakennuksen tai kodin osaksi Open Housea.

Mikäli lomake ei näy kunnolla, avaa se omaan ikkunaan tästä linkistä.