Tampereen arkkitehtuuri- ja designyhdistys – TAD ry

TAD ry on 2019 toimintansa aloittanut tamperelainen arkkitehtuuri- ja muotoilualan toimijoiden yhdistys. Se järjestää koulutuksia ja opetustoimintaa sekä seminaareja että tapahtumia, kuten Tampereen arkkitehtuuri- ja designviikkoa.

Yhdistyksen tavoitteena on ylläpitää ja kehittää arkkitehtuurin ja muotoilun välistä yhteistoimintaa, tiedotusta ja koulutusta sekä edistää laadukkaan arkkitehtuurin ja muotoilun edellytyksiä Tampereella, Pirkanmaalla ja koko Suomessa. TAD ry kehittää verkostoja, edistää arkkitehtuurin ja muotoilun näkyvyyttä ja pyrkii lisäämään Tampereen kiinnostavuutta erityisesti nuorten arkkitehtien ja muotoilijoiden parissa.

TAD ry on Tampereen arkkitehtuuri- ja designviikon pääjärjestäjä.

Jäseneksi

TAD ry:n jäseneksi voi liittyä arkkitehtuurin ja muotoilun alan yhteisö, yhdistys ja yksityishenkilö. Jos edustat pirkanmaalaista arkkitehtuurin tai muotoilualan yhteisöä, yhdistystä tai omaa itseäsi, laita meille viesti sähköpostitse info.tadry@gmail.com.

 

 

TAD ry:n jäsenet

DesignOnTampere DOT, TamSAFA, Pirkanmaan muotoilu- ja taideteollisuusyhdistys Modus ry, Pirkanmaan rakennuskulttuuriyhdistys Piiru, TamArk, Tarkka Tamk rak.ark.opiskelijoiden kerho, Urbaani Tampere ry, Arkkitehtuurikoulu Tiili, Arkkitehtuurimuseo, Neuvottelevat sähkösuunnittelijat ry, Pirkanmaan Rakentajat PiRa ry