27.09.2022

Design Sprint 2022 -ideakilpailu

TAD Weekin yhteistyökumppani Sitowise Oy järjestää Design Sprint 2022 -ideakilpailun opiskelijoille!

Opiskelijoille suunnattu Design Sprint 2022 -ideakilpailu järjestetään tänä vuonna Tampereen Ratinassa. Ratinan suvannon ympäristöstä on muodostunut viime vuosina ainutlaatuinen kohtaamispaikka Tampereen ydinkeskustaan, ja siellä on järjestetty monenlaisia kaupunkitapahtumia. Suvannon etelärannalla on vielä merkittävää potentiaalia alueen elävöittämiseksi ja viihtyvyyden parantamiseksi. Kilpailulla haetaan uusia ideoita kaupunkitilan käyttöön. Kilpailun järjestävät Sitowise Oy ja Tampereen kaupunki.

Kilpailun tarkoituksena on herättää keskustelua alueen kehittämisestä, visioida tulevaisuutta ja antaa ideoita toteutuksen vaihtoehdoista. Kilpailuun otetaan mukaan useita opiskelijaryhmiä. Ryhmän koko max. 5 henkeä. Kannustamme poikkitieteellisten ryhmien muodostamiseen. Kilpailumuoto on kaksipäiväinen intensiivijakso tehtävänannosta palkintojen jakamiseen. Opiskelijoille annetaan suunnittelutehtävä, arviointikriteereitä ja säännöt kilpailutehtävän laatimiseksi.

Kilpailun aikana opiskelijaryhmät saavat sparrausta Sitowisen ja Tampereen kaupungin kaupunkisuunnittelun ja -kehittämisen asiantuntijoilta.

PALKINNOT
Opiskelijat esittelevät työnsä loppuseminaarissa.
Kilpailun tuomaristo valitsee palkittavat työt
(1. sija 1000 € ja 2. sija 500 €).

Ilmoittautumisaika 30.9.2022 saakka.
Kilpailu järjestetään 6. – 7.10.2022. Briefaus ensimmäisen päivän aamulla, palkintojen jako toisen päivän iltapäivänä.

Katso tarkemmat tiedot ja hakuohjeet osoitteesta SITOWISE.COM/DESIGNSPRINT2022