04.09.2023

TAD Week 2023 ohjelma on julkaistu!

TAD Week 2023 ohjelma on julkaistu! 

Tutustu tämän vuoden TAD Weekin tapahtumiin ja näyttelyihin.

Tampereen arkkitehtuuri ja designviikolla 29.9.-6.10. on tänä vuonna yhteensä neljäkymmentä innostavaa ja ajankohtaisia tapahtumaa ja näyttelyä. Tapahtumat sijoittuvat pääosin historialliselle Finlaysonin alueelle, mutta tapahtumia ja näyttelyitä on ympäri Tamperetta.

TAD Weekin näyttelyissä on esillä laaja kattaus arkkitehtuuria ja muotoilua, historiaa ja nykyaikaa, taidekäsitöitä eri materiaaleilla ja tekniikoilla toteutettuna, biotuotemuotoilua, installaatioita, valokuvia ja piirustuksia. 

Arkkitehtuurimuseon näyttelyillä Sanastelu, luonnostelu, kuvittelu – Reima Pietilän luonnoksia ja aforismeja sekä MORFOLOGIA & URBANISMI sekä Pietilä 1oo -seminaarilla juhlistetaan akateemikko Reima Pietilän syntymän 100-vuotisjuhlavuotta. 

TAD Weekin seminaareissa ja tapahtumissa keskustellaan ajankohtaisista teemoista. Vuoden 2023 valtakunnallista Apoli-päivää vietetään 29.9. osana TAD Weekiä teemalla paikallistason arkkitehtuuripoliittiset toimet ja toiminnan monet eri tasot ja muodot.  Kauppahallit kaupunkikulttuurin muutoksessakierroksella Tampereen kauppahallissa kuullaan, millaisia yksityiskohtia kätkeytyy jugendhenkisen rakennuksen arkkitehtuuriin ja sen kunnostamiseen. Kestävä rakentaminen 5 -seminaari

TAD Weekin muotoilun päätapahtumassa Muotoilun iltapäivässä alan ammattilaiset jakavat kokemuksiaan ja näkemyksiään muotoilun saralta.  Tapahtumaviikko huipentuu 6.10. Architecture and Cities in Transition -seminaariin, jossa kuullaan kansainvälisiä arkkitehtuurin huippunimiä ja alan suomalaisia vaikuttajia. 

 

Tervetuloa TAD Weekille!